Contact

Stampie is aanwezig:

  • op de clubavonden van Postfris ’68 in de Schalm, Oranjelaan 10, De Meern, op de derde dinsdag van de maand (behalve in juli en augustus) tussen 19 en 20 uur. Zie voor details en mogelijke wijzigingen de website van Postfris ’68 (www.pf68.nl)
  • op de clubavonden van Filatelistenvereniging Wijk bij Duurstede in het E&E Gasthuis, Gansfortstraat 4, Wijk bij Duurstede, op de derde dinsdag van de maand (behalve in juni, juli en augustus) na 20:30 uur. Zie voor details en mogelijke wijzigingen de website van FV Wijk bij Duurstede (www.fv-wbd.nl)
  • op de verzamelaarsmarkten van Verzamelaarsvereniging De Ronde Venen in ’t Oude Parochiehuis, Bozenhoven 152, Mijdrecht, op elke vierde zaterdag van de maand (behalve in juni, juli en augustus) tussen 9:30 en 13 uur. Zie voor details en mogelijke wijzigingen de website van VV De Ronde Venen (www.verzamelaarsrondevenen.nl)
  • op de postzegelbeurzen van Postfris ’68 in de Schalm, Oranjelaan 10, De Meern, in het voorjaar en het najaar tussen 9 en 12 uur. Zie voor details en mogelijke wijzigingen de website van Postfris ’68 (www.pf68.nl)

Contact opnemen met Stampie voor bestellingen of meer informatie kan ook door onderstaand formulier in te vullen.

Laatste wijziging: 10.01.2016